Illustratie van:

Unimog 407 - Startprobleem, start niet, alles geprobeerd (bijna).

Graag vraag ik op dit forum advies voor het oplossen van een startprobleem met onze Unimog 407.
Het ene moment start de Unimog 407 probleemloos, de volgende dag doet hij niets meer.
Het omdraaien van de contactsleutel geeft geen enkele reactie.
We hebben naar de startonderbreker gekeken achter de koppeling, de twee draden die er heen leiden overbrugd, geen effect.
Alle zekeringen gecontroleerd, zijn in orde. Accu is vol.
Bedrading voor zover mogelijk nagelopen, geen breuken of losse kunnen vinden.
Heeft iemand nog een suggestie waar we het probleem moet zoeken?

Deel dit topic

Reacties

fergusonnetje
Heb je ook alles doorgemeten? Als je meet of er uberhaupt stroom bij de startonderbreker of het contactslot komt weet je al meer. Als dat niet zo is weet je dat ervoor ergens de storing ligt. Zo moet je proberen het gebied steeds kleiner te maken tot je t hebt gevonden.

Bij mijn MF 35 had ik ook zulke problemen en het een kwam na het ander toen. Op den duur was ik er klaar mee en heb ik alle kabels eruit gesnokt en nieuwe bedrading aangelegd. Maar dat zou ik nu nog niet gelijk doen.
bartjuh
Mijn vorige shoveltje had er ook wel eens last van.. 't stekkertje van startsignaal had dan geen goed contact op startmotor. Nieuw stekkertje erop kan wonderen doen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog 407 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0