Illustratie van:

Massey Ferguson 135 - Rechter rempedaal keert niet terug in startpositie

Beste,
Ik was laatst de remmen van mijn MF 135 aan het bijregelen. De linker rem werkt perfect. Ik moet het pedaal nog maar licht indrukken alvorens hij remt (lees wiel blokkeert) . Deze pedaal keert ook direct terug naar oorspronkelijke stand. De rechter rem is echter een ander paar mouwen. het pedaal veert niet mooi terug naar boven. Is dit normaal? Waar zit de veer eigenlijk die het pedaal omhoog brengt? Remmen doet de rechterkant ook niet. Met zeer veel druk op het pedaal remt deze een klein beetje. wiel doen blokkeren lukt nauwelijks.

Iemand tips voor mij?

Deel dit topic

Reacties

fergusonnetje
Als het pedaal niet terug omhoog komt zou ik denken aan een gebroken veer bij de remschoenen in de remtrommel. Ik zou die eens openmaken, dan kan je gelijk een kijken waarom hij ook niet remt.
cvx1155fan
Veren nog goed. Alleen veel opwaartse speling op de as die de remschoenen bedient... is dit normaal?
+1
ruinerdexta
Volgens mij niet hoe meer speling hoe minder snel hij reageert

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0