Opknappen

Hallo,

wie weet een goede manier om geld te verdienen door iets opteknappe? ik ben technies. met wat kan ik dat het beste doen?

alvast bedankt:)

Deel dit topic

Reacties

1046
Ouwe geldpers opknappen
JJ
Tractor voor weinig geld kopen, opknappen en voor veel geld verkopen. Ma als er echt hele goede manieren zijn, zullen de slimmeriken die niet prijsgeven en voor zichzelf houden.
old man jose
Probeer je ABN op te halen, kom je een heel eind.
Valtra-Fordpower
Lastig verhaal. Zoek iets wat er niet veel is, maar wel enigsins gewild. Daar kun je de prijs mee opdrijven. Een oldtimer opknappen zal meer kosten dat wat het gaat opleveren.
claasfendt
Reviseren met de verfspuit en aan iemand verkopen die er geen verstand van heeft
mf gek
Een taal cursus volgen?
nee grapje

mischien bij een dealer ofzo?
john deere 7810
Gewilde dingen kopen met enkel een lichte schade/mankement en spuiten die handel als je de machiene netjes in de verf hebt zitten dan is er veeeeel meer vraag naar
van Sambeeck
Bedankt allemaal:) zou het bijv. met ouwe karren lukken die niet meer goed in de lak staan of geroeste cultivators?:)
Valtra-Fordpower
Landbouw wagens is een optie. Koop oude, loop deze technisch na(!) zorg dat er geen scheuren oid zijn maak evt.(Indien niet aanwezig) voorzieningen voor verlichting, spuit de gehele wagen en maak de verlichting in orde.
john deere 7810
Wij hebben thuis nog een mooie platte wagen staan hier moet alleen een nieuwe bodem in. ik kom er zelf niet aan toe aangezien ik intern zit op k*t soma
harold82
Ga naar een lmb en vraag of je daar zaterdag's aan het werk kunt denk dat je daar meer mee verdient dan met ouwe troep aan de gang te gaan
Valtra-Fordpower
Meer verdient en leert jah.
O N
De enige manier om er geld aan te verdienen is geluk hebben.

Soms mss denken aan dingen kopen en zelf aanpassen en in orde zetten waardoor de wagen meer waard word.

Denk maar aan een mestwagen voorzien van een hydraulische motor voor de mat en de lichten in orde en zulke dingen .
Ook mss oude wagens zonder deftige bumper ed. in orde maken.
Als je echt technisch sterk staat,
wagens voorzien van een deftige beremming of wagens ombouwen naar een nieuw doeleind ( haakarm thoopsteken ).

Voor onderdelen moet je dan weer zoeken op marktplaats ed. want deze moeten allemaal zo goedkoop mogelijk.

Maar als 15 jarige geniet je niet de geloofwaardigheid om er mooi geld mee te maken ook hoe technisch je bent kunnen we in twijfel brengen daarop .
Met enkel een laklaag op te leggen kun je geen noemenswaardige winst maken (toch niet op zoiets )
laak
@O NDit is natuurlijk niet helemaal waar dit kan wel als je 15 bent als je maar wil en spullen hebt thuis.

Echt opknappen zou ik niet aan beginnen en de hier boven genoemde dingen al helemaal niet. Als je ergens mee moet beginnen is oude machine´s wel gang baren. Opzoeken en hoog uit opschilderen en verkopen.

succes veder
john deere 7810
Nou het is wel handig als je ook iemand kent die ouder is dan jou en die je wat kan leren en natuurlijk kom je er niet door alleen een laag er op te spuiten en zeker niet op het begin omdat je dit leert door ervaring je moet er geluk mee hebben.

ik denk dat het beter is dat je ergens bij een bedrijf gaat werken op zaterdag en dat je deze dingen er bij doet
Kareltje
Met opknappen is moeilijk geld te verdienen, als je het afzet tegen het aantal uren werk. Van die vierwielige wagentjes moet je niet beginnen, die kan iedereen kopen en zijn er zoveel, dat er geen eer aan te halen valt. Als je misschien geld wilt verdienen moet je exclusieve trekkers opknappen. Ik bedoel dan bijvoorbeeld een MB-Trac, Schlüter of Güldner. Maar dan moet je wel wat geld hebben om te starten en erg veel connecties om de vaak schaarse onderdelen te kunnen krijgen. Ook moet je weten wat je koopt, want als je een trekker koopt en het water staat in het motorblok, dan moet je afvragen of je er wat aan gaat verdienen en of je er wel mee door moet gaan.

Het klinkt lullig, maar je ABN opkrikken is niet verkeerd om een beetje handel te gaan, geeft je net wat extra professionele uitstraling.

Suc6
deutz dx
Koop een oude cultivator bij de oud ijzer boer voor 50 euro, trek der een paar keer goed overheen met de staalborstel, kijk of er wat kapot is, op is enz. repareer/vervang het, pak wat roestvrije lak ( in verschillende kleuren verkrijgbaar) spuit/verf het erover, en verkoop hem voor 200 euro?
casekoen
Inters opknappe van rond de 75 - 90 pk
die zijn gewilt
laak
Zoals Deutz dx het zegt ja alleen zou k geen triltant kopen dat is geen handel. Ik zou dit eerder doen bij een platte wagen.
Deutz-5006
Of begin eens met oude fietsen, deze koopje voor nog geen 10tje een oude en knap er eens een op, (ik heb er ervaringmee) en je verkoopt een goed zo weer voor 75 euro, voor misschien 2 uurtjes prutsen!
valmet6400power
Ga zelf is op onderzoek uit vraag het aan je vader ofzo 😉
de yanmarman
NIET

Als je de uren telt dan blijft er nie veel/geen winst over .
Opknappen moet je als pure hobby zien.
Cassie
Iets goedkoops nieuw kopen bijvoorbeeld en voor meer verkopen
een vriend van mij verkocht complete blackberry behuizingen hij kocht ze in voor 15 eutjes en verkocht zo voor 25 eu
RobinBos
Wat yanmarman zegt, je moet het als pure hobby zien.
Ik heb ook wel een aantal tractoren al opgeknapt, in eerste instantie voor mezelf, maar uiteindelijk toch verkocht. en kijk naar mij, ik ben nog steeds een arme student 😛
rijk worden lukt je er niet zomaar mee. ik heb er weinig op verdiend, en dan heb ik mijn eigen uren niet meegerekend. als je de kost wilt verdienen, dan is dat misschien mogelijk met modernere tractoren, waarbij een reparatie wel geld mag kosten, omdat de tractor dat geld zelf weer terug verdient.
johndeere9620fan
Welke van Sambeeck uit Bladel ben jij?
tone29
Ik zou beginnen met een platte wagen ofzo! dan gooi je er nieuw plaatwerk op en spuit je hem over en je verkoopt hem weer goed! (hoeft nog niet eens zon hele grote wagen te zijn dan)!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
DEELNEMERS
21
WEERGAVES
51