International B47 - Teller IH b47 pers gezocht

Hallo, ik ben mijn 2de b47 pers inorde aan het zetten maar nu is 1 stuk nog kapot die nietmeer te herstellen is namelijk de originele balen teller. Nu is mijn vraag waar kan ik een balen teller vinden die past op een b47 pers. ( Heb er enkele gevonden maar daar werkt het hefboompje in de verkeerde richting of staat het hefboompje aan de verkeerde kant van de teller)
Glenn IH

Reacties

kievitjeburen
De grijze tellers zijn er in hefboom links, hefboom rechts, werkend naar achteren en werkend naar voren. 4 mogelijkheden. Zie maar eens op de site van Kramp.
Glenn IH
A okee bedankt wist ik niet bij die van kramp. Maar is ondertussen opgelost heb de oude teller toch nog kunnen reviseren. Ik ben benieuwd of de teller geen steken gaat laten vallen dit jaar.
+2
goeiedag eem
@Glenn IH iedere keer de pakjes na tellen dan weet je ook of hij het goed doet
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International B47 (balenpers) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!