International 624 - Bediening op hydraulica weet niet waarvoor

Hallo tf'ers
Ik heb mij onlangs een inter 624 aangeschaft,
Maar op de hydraulica zit iets aangesloten wat ik niet weet waar het voor dient.(zie foto)
Deze is aangesloten op de hydrauliekleidingen en er is nergens een olieventiel te bespeuren
Mvg jelle

Deel dit topic

vanheule

Reacties

vanheule
Dit zijn de fotos

(klik om te vergroten)

Voor de zitting

(klik om te vergroten)

Achter de hef bediening
Klein Rot
@vanheule

Klopt wat Glen IH zegt als je 1 van de 2 pluggen verwijderd (ik meen de bovenste) kan daarop de hydrauliek leiding worden aangesloten voor het externe circuit.
Glenn IH
Dient ook nergens voor is gewoon al voorbereid voor als je hydrauliek nodig hebt dat je enkel nog hydrauliek koppelingen moet leggen. Was op mijn IH 423 ook zo.
vanheule
@Glenn IH en waarvoordientdie hendel op de 2e foto?
Glenn IH
@vanheule momenteel dient de hendel nog voor niets staat er gewoon op als voorbereiding zodat je enkel nog koppelingen moet leggen naar achter waar je de leiding van de machines in klikt. Eenmaal als deze liggen dient de hendel voor de hydrauliek van de machines te bedienen.
jo845xl
Wel vreemd eigenlijk , ik ben eens gaan neuzen op de site van caseih.
624 vind ik niet maar wel 724 , blijkbaar zijn er uitvoeringen geweest die zogezegd een hefblok hebben maar dan zonder binnenwerk , dus geen zuiger , geen hefarmen en dus ook geen hendels . Alles ziet eruit dat ie een hef heeft maar op de tweede foto zie je onderaan een deel van een ronde schijf met 1 bout en vlgs case hoort dat bij een trekker zonder hef . foto 276
Nu is mijn vraag , staan er bij u hendels voor de hef erop ?
Of zou je eens een foto kunnen plaatsen verderaf getrokken dat je alles in 1 keer ziet ?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!