Illustratie van:

International 856 XL - Radio

Hallo,

hoe krijg ik de radio van mijn 856xl eruit? Moet dan de hele kap waar de verwarming e.d. in zitten eruit? Als ik een nieuwe radio koop, zijn de stekkers dan meestal hetzelfde of moet ik adapters erbij kopen?

mvg
Richard

Deel dit topic

Reacties

misternewholland
Weet niet.
IH-Jansen
De meeste radios zitten op slot dan moet je evne kijken of er in elke hoek een gaatje zit daar moet je dan in alle gaatjes spijkers drukken en dan moet je een beetje trekken en als het dan goed is komt hij er dan uit - als het de originele radio is ga er maar van uit dat er losse kabels aan zitten en nog geen stekkers dat hadden wij tenminste 😄
fendtinterfan
Als het goed is kun je met 2 klemmetjes je radio er zo uitschuiven. maar ik denk toch dat je kap los moet want die klemmetjes heb je waarschijnlijk niet meer. welke radio is het? merk/type?
IH-Jansen
@fendtinterfan
of je gebruikt gewoon 4 spijkers 😃
Fast Eddy
Wat voor een radio is het?
t6010plus
Gewoon die kap er af haalen en dan kun je de radio er zo uit haalen.

ps marktplaats is goedkooper 😉
pieto84
Vaak zit er geen blokaansluiting of iets in, gewoon losse stekkertjes. Zoals gezegd vier spijkers, of even het kapje ervoor weg halen. Als je alleen aan de rechterkant de schroeven weghaalt, kun je vaak de klemmetjes die aan de radio zitten wel indrukken. Dan moet het lukken.
huub case
Allemaal hetzelfde en om hem eruit te krijge hard trekke komt hij er wel uit heb al 2 keer een radio in een 845 gezet
Valtra-Fordpower
Allemaal leuk en aardig, maar dat systeem wat hier vermeld wordt is van de laatste 10jaar, daarvoor was het er amper! Grote kans dat dit een "Originele IH radio" betreft. Dan is tevens de kans groot dat deze vast zit met zijn twee draaiknoppen. Het makkelijkste om hier bij te kunnen is ff het dak los.
DaanHaar
Luchtfilter in de cabine eruit halen en je kunt er vlot bij.
casefahrer
Dat is een radio met 2 draaiknoppen ja. Die kun je ook losdraaien en eraf halen. Er zit trouwens maar 1 gat in, rechts van het midden van de radio. Ik zal morgen eens proberen om de hele kap eraf te schroeven, maar er moet ook weer geploegd worden dus veel tijd heb ik niet.
IH-Jansen
Heb je al wel een andere radio dan?
casefahrer
Nee nog niet, want ik wou eerst even kijken hoe het zat. Zonder radio kan er ook geploegd worden, he. Als alles dan maar vast zit, niet dat het nog allemaal los hangt.
IH-Jansen
Oke bij de kijkshop hebben ze nu aanbieding 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
97