Even voorstellen: hendrik-jan-ploeg

Ik ben Hendrik - Jan ploeg en woon op Texel en doe onder houd werkzaamheden rond ons bedrijf Snelstart. En Als hobby en of combinatie hiervan heb ik een welger ap12 aangeschaft.
hendrik-jan-ploeg

Reacties

hendrik-jan-ploeg
Goeie dag ik heb een welger ap 12 ik heb een vraag voor mijn welger ap 12 pers namelijk de hard houten blokken zijn door gesleten er zijn 2 lange van 67,5 cm en 2 blokken van 45 cm en 1 blokje van 45 cm lang deze zijn versleten en de geleide strip zijn nog niet helemaal versleten boven kant ook nog niet mijn vraag is hoe dik die moeten zijn. Om hem dus weer werkbaar te maken de hooibalen machine. Dat hij dus goed in de doos past.
radium45
Welkom Hendrik Jan. Snelstart.... Daar draait hier de hele holding ook op "😀
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!