Fendt 611 - Brandstof pomp loshalen en weer monteren

Hallo

Mijn brandstof pomp lekt achterop het kapje. Na dit al 2 keer geprobeerd ge hebben te dichten ben ik het zat omdat het niet lukt.
Nu wil ik de pomp eraf halen en de kapjes laten vlakken.
Maar nu weet ik dat hij op een bepaalde tijd moet staan kan ik ergens iets aftekenen ofzo?

Laat maar horen

Grt rick
Fendt power 714

Reacties

arnoud
Op het distributie deksel moet je stuurpomp er af zodat je de moer van de as van de pomp los kan halen en het tandwiel er af kan, op dat tandwiel staat een punt en op het tandwiel die de pomp aandrijft staan 2 punten, daar moet die ene punt tussen in staan. Je kan je pomp afstrepen bij de sleufgaten zodat je weet hoe bij stond, dat is het makkelijkst. En ter controle kan je altijd nog controleren met een buisje of zwanenhals
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 611 en hebben de trefwoorden tijd , pomp en brandstof geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!