Mc-Cormick D 439 - Mc-Cormick D 439 Missende bouten in de achteras

Hallo allemaal!

Recentelijk ben ik ook de trotse eigenaar van een D439 met Baas voorlader.
Vanwege de staat heb ik de zuigers etc allemaal vervangen en het blok loopt weer als een zonnetje! Echter heb ik hier en daar nog wat dubieuze lekkages waar ik mee aan het kijken ben. Waaronder op de achteras. De bevestiging van de beide zijden van de achteras blijken maar voor de helft van bouten te zijn voorzien! Echter kan ik nergens vinden welke maat dit moet zijn alvorens ik deze ergens kan bestellen. Heeft één van jullie een idee welke maat dit is? Betreft dus de ijzeren delen die van de binnenzijde van de wielen bevestigd zijn aan het middenblok(weet de exacte benaming niet, mijn excuus ).

Hoop graag op een reactie!

Met vriendelijke groet,
Jan-Willem
Jan-Willem Wisselink

Reacties

Klein Rot
@Jan-Willem Wisselink

Kan je een foto plaatsen van de plek waar de gaten zitten?
Hallo Klein,

Bedankt voor je reactie! Heb even een foto van internet getrokken en omcirkelt, betreft de aansluiting van de astrompetten(zo heten ze dacht ik?) Rondom 8 stuks dacht ik.

Mvg Jan-Willem

(klik om te vergroten)

Klein Rot
@Jan-Willem Wisselink
Hier kan je beugels monteren waar de trekstangen van de hef in passen zodat je een vaste geflakker krijgt. Hier staat een onderdelen lijst van een 439 ihcparts.nl/technische-informatie-1/ daar kan je de maat van de bouten in opzoeken.
@Klein Rot
Bedankt voor de feedback. De onderdelen lijst had ik al bekeken, echter kreeg ik daar geen zeker antwoord van zodoende ook de vraag. Maar zal hem nog eens bekijken.

Mvg J.wisselink
mestyle
@Jan-Willem Wisselink

Heb volgens mij nog.nogeens setje van die beugels liggen
IHCparts
We hebben deze bouten wel liggen, stuur even een bericht naar mccormickonderdelen@gmail.com
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!