Illustratie van:

Napolione 6000 4RM - Wie kan me vertellen wat het gewicht is van een napolione 6000 4rm

Ik ga binnenkort een napolione 6000 ophalen is er iemand die weet wat deze trekker weeg ivm het transport.
zijn er bij deze trekker ook aandachtspunten waar je rekening mee moet houden

Deel dit topic

Reacties

yoohan
Precies weten doe ik het niet. Maar weegt rond 1,5 ton.
Vroeger wel regelmatig mee gewerkt op kwekerij. Was vreselijke sterke trekker, ook qua hefinrichting. Wij hadden toen regelmatig problemen met versnellingsbak. Geen idee of dat een kwaal was van deze trekkers of dat het meer aan ons of deze specifieke trekker lag.
railrunner
Aan wat voor problemen met de versnellingsbak moet ik dan denken ??
yoohan
De 3e of 4e versnelling werkte niet ( weet niet meer hoeveel hij er had) dan moest hij weer open daarvoor. Maar wil niet zeggen dat het kwaal was van deze trekker, want die kennis heb ik niet. Wij gebruikten hem veel met een hefmast in de kwekerij. Daarvoor was het een perfecte trekker, want ding tilde werkelijk alles op.
railrunner
Dank je voor je reactie ik hoop dat het een kwaal was van die ene tractor
gijs-koek
Denk dat het ingeschatte gewicht van 1,5 - 2 ton wel aardig correct is. Hangt uiteraard af van de uitvoering / uitrusting. Leuke en krachtige trekker, met een prettige Deutz achtige luchtgekoelde 4 cyl. Help af en toe de eigenaar van de tractor (Utrechts Landschap) om hem aan de gang te houden. Deze Napollione wordt vrijwel wekelijks in het bos gebruikt en voldoet hier prima, voornamelijk voor het trekken van een aanhanger op vaak zachte ondergrond.
railrunner
Dank je ga ik opzoek naar een geschikte wagen om hem te halen
Opknappen en dan mag deze ook het bos in Mvgr nilo

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Napolione 6000 4RM ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0