John deere topic

Beste tf'ers

van john deere komen er steeds meer dingen vrij, net als nu deel 4. maar als iedereen een topic gaat maken van elk deel, dan moeten er nog 10 topic's komen.
ik dacht we maken gewoon 1 topic en daar zet dan iemand er elke week een deel in.

Bart H

Deel dit topic

Reacties

bart H
Als het niet goed is verwijder ik het weer meteen
bart H
stefan310
Zo'n heel geweldig idee vind ik dit ook nog niet, want zo kunnen we van elk trekker of machine merk wel een topic maken, en dan is het einde ook zoek. Zoals van fendt, maar ook van ursus en goudland machines.
Is dat dan een goed idee?
Mielmonteur
Ja, maar het gaat om de meest recente merken neem ik aan??
arjan-jasper
Mensen,
laat die topic's toch komen.
als er eentje niet goed is reageer dan niet zou ik zeggen.
bart H
Verwijderen dus
arjan-jasper
@bart H
Niet persoonlijk bedoeld ofzo maar ik vind het zo dom dat veel tf'ers zich druk maken over topic's die al bestaan. En op oude topic's krijg je bijna'/geen reactie's lijkt mij.
tractorliefhebber
@arjan-jasper Als niemand zich daar druk om zou maken zou het hier binnen een week helemaal vol staan met topics die onnodig zijn. Er is een hele mooie zoekfunctie waar je alles terug kan vinden. Er zijn hier ook behoorlijk wat mensen die een topic starten puur alleen om maar weer in de aandacht te staan. Je moet voor de gein bij sommige eens kijken naar het aantal topics dat ze hebben en die ook echt nut hebben.
arjan-jasper
@tractorliefhebber
Dat is ook wel zo, die zoekfunctie kun je veel in terugvinden maar ook niet alles(specifieke dingen niet, maar b.v. RVS uitlaten enz. geef ik je gelijk in.), en als mensen dan direct reageren en zeggen van verwijderen weet je die specifieke dingen nog niet.
JD6930
@tractorliefhebber

Bart H doelt op de nieuwe reeks bekendmakingen van John Deere''s 7R. Daar zijn nu tot voor dit topic 3 topics voor aangemaakt(voor ieder vrijgegeven deel). Hij wil zeggen, je kunt het misschien beter in 1 topic zetten inplaats van ieder deel een nieuwe maken.

@bart H

Is het geen idee wel iedere keer als er een deel van de nieuw 7R en combine serie vrijgegeven wordt een nieuw topic aan te maken en dan steeds het vorige topic van het vorige deel te verwijderen. Dan komt het op de home pagine van TF en ziet iedereen het dat er een nieuw deel is vrijgegeven maar zijn er toch niet veel topics nodig.

Mij lijkt dat het slimst aangezien niet iedereen zo op het forum kijkt of er nieuws is lijkt mij, ik niet snel tenminste, alleen als ik een nieuw topic aan wil maken over nieuws en dan om te kijken of er al een topic over is, anders kijk ik er bijna nooit op.
JD6930
Video behorende bij deel 4:
tractorfan.nl/movie/18793/
tractorliefhebber
@JD6930 Maar waarom een topic? De JD mensen kijken zelf toch wel op de JD site. Ik zie er persoonlijk de meerwaarde niet echt van in.
tractorliefhebber
Trouwens wat zie je nu eigenlijk op die filmpjes? Net niks.
JD6930
@tractorliefhebber

Niet iedereen kijkt daar uit zich eigen veel op. En als je het hier op TF in een topic zet, kijken er meer mensen naar die het anders niet zouden zien terwijl ze het bijv. wel mooi vidnen op te bekijken., en als we dan gewoon de oude topics steeds verwijderen over een nieuw vrijgegeven deel van de JD 7R. en dan gewoon steeds een ieuw aanmaken als er een nieuw deel is, dan hebben we uit eindelijk maar 1 topic maar komt het toch 24 uur lang op de home pagina en ziet men het toch staan en zo op het forum steeds een deel toevoegen aan 1 topic dan ziet de helft van de mensen het maar en heb je eerder kans dat mensen zelf een nieuw topic aanmaken daarover terwijl het er al op staat.

En daar doelt bart H ook op denk ik. Steeds maar 1 topic er over hebben! En als je gewoon een link naar die pagina van JD in dat nieuwe topic zet kunnen ze de eerder vrijgegeven delen ook gewoon bekijken, daar zijn geen 14 links voor nodig.
bart H

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1