Mc-Cormick D 436 - Cataloguswaarde voor de verzekering

Ik heb pas geleden een Cormick D436 gekocht. Gewoon voor de leuk, want een bedrijf thuis hebben wij niet. Af en toe een toertochtje is echter wel leuk, en daarom moet die verzekerd zijn.
Alleen vraagt de verzekeringsmaatschappij naar de cataloguswaarde van het te verzekeren voertuig.
Iemand enig idee wat zoiets vroeger in guldens kostte?
Is een redelijk standaard ding zonder frontlader of maaibalk.
Sanderrr

Reacties

erik9831
Is het niet de waarde van nu dat je nodig hebt?

De prijs dat je er dus voor betaald hebt.
+1
Sanderrr
@erik9831 Ik zal eens proberen of ze dat goedkeuren 👍🏻
erik9831
@Sanderrr laat het weten dan, ben nu eigenlijk wel benieuwd 😄
+1
Sanderrr
@erik9831 Is mij niet gelukt. Ik heb eerst geprobeerd bij de Unive. Toen ik dat alles had ingevuld moest ik mijn kvk nummer invullen. Ik heb geen bedrijf thuis dus dat ging hem direct al niet worden. Toen heb ik het geprobeerd bij Interpolis maar daar wagen ze zich helemaal niet aan verzekeringen voor trekkers. Heb het nog eens geprobeerd bij "detractorverzekering" en daar had ik geen cataloguswaarde en/of kvk nummer nodig. Nu is het me gelukt.
+2
Fendttrisixfan
Vreemd dat het zo moeilijk is om een verzekering te krijgen, hier bel je naar gelijk welke verzekeraar en is het in orde
+1
JD3010
In 1962 kostte die trekkers 10.000-10.500 gulden, zeg maar 4500 euro.. Ik hoop dat je hier wat mee kan.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 en hebben de trefwoorden mccormick , verzekering en cormick geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!