Zoek farmall a

Geachte forum leden, voor het uitbreiden van mijn farmall collectie zoek ik een farmall a , de trekker zou mechanisch moet in orde zijn plaat werk mag beetje werk aan zijn. bedankt.

Deel dit topic

Reacties

1046
Blijven zoeken dan
Trekkerman Tom
Leuk dat we het ook even mogen weten. Succes met zoeken.
NHSanderJD
Ja succes met met zoeken.
fendt trekkertje
Veel plezier
IHC-power
happyoldiron.com/ Die hebben nog een mooie staan. 😉
cxdriver
@ ihc power : ik heb gisteren weesten zien maar valt enorm tegen. op foto zag hij er stukken beter uit tot dat je daar kwam de trekker stond weg te kwijnen in een hoekje eigenaar wou trekker niet starten alleen op voorwaarde dat de trekker ging kopen!!!!! Staat er nergens in Nederland nog een farmall a ?
IHC-power
Ow das minder. Ikzelf heb em daar in dat hoekje ook zien staan, maar veel aandacht heb ik er toen niet aan besteed omdat we voor een andere trekker daar waren. En dat ie em niet wil starten is ook maar vreemd. Voorderest weet ik er niet direct 1 staan nee. Ik zal eens rondhoren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1