Electrisch schema ford 3600

Wie heeft er voor mijn een electrisch schema wat duidelijk is waar wat naar toe gaat heb een schema maar snap er niets van

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Denk toch dat een duidelijker schema niet te krijgen is.
Toch er iemand er bij halen die er echt verstand van heeft of naar een dealer toe gaan.
wim van de brink
Als je het zelf niet aandurft kun je zo een nieuwe kabelboom bestellen
ford 3600
@wim van de brink

men zecht dat de imitatie kabel bomen slecht zijn originele zijn niet te betalen zo duur
basia
Beste ford 3600 ;
in de dik 40 jaar dat ik in de (auto) monteurswereld zit ; heb ik de electrische schema.s zien veranderen van eenvoudig tot enorm complex ; voor de Ford dealer waar ik werkte hadden we zelfs cursussen schema-lezen bij Innovam in Zwolle ; en dan nog was het best pittig !
Op het werk ; als er een storing in een bepaald systeem zat ;pakte je dat hoofdstuk ui TIS ( technische informatie service ) via computer en dat ptinten we uit ; om vervolgens hier mee aan de slag te gaan ( draden volgen op kleur en meten op aansluitpunten enz .)
Een compleet schema word je tegenwoordig niks ui wijs ; dus het zijn nu allemaal verschillende hoofdstukken ( b.v. laadsysteem ; verlichting enz )
Op de topic terug te komen ; misschien wil een Ford dealer iets voor je uitprinten ; en dan afzonderlijke systemen zodat het te overzien en te volgen is ! Sucses !!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0