Antonio Carraro - Compact en speciaal tractoren

Het Italiaanse Antonio Carraro is marktleider op het gebied van multifunctionele compact en speciaal tractoren voor groenonderhoud, werken in de kassen, tuinbouw, fruitteelt en het onderhoud van terreinen en wegen. Eén van de doelstellingen van het bedrijf is, om de beste oplossing aan zijn klanten aan te bieden door het vervaardigen van speciale producten, zoals bijvoorbeeld omkeerbare tractoren met hydrostaat of knikgestuurde rupstractoren.

Bron

Antonio Carraro - Compact en speciaal tractoren
trekkerweb.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

flip1150
Jammer dat de rundvee en paardenhouderij niet vermeld wordt. Ik heb een Antonio Carraro knik trekker om de bak te slepen, met de bloter te maaien te hooien enz. super wendbaar compact en berensterk. De omkeer inrichting is fantastisch voor werk met de palletvork en de bloter.
Echt een aanrader. Na een Ferrari gehad te hebben weet je niet wat je overkomt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden speciaal , onderhoud , tractoren , tuinbouw , compact , Fruitteelt en hydrostaat geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!