Deutz D40 - Uitbouw injectiepomp Deutz D40

Injectiepomp moet gereviseerd worden. Op de pomp zit een flens en op die flens is het tandwiel gevezen met drie bouten. De drie bouten zijn eraf en het tandwiel is los. De flens zit dus nog aan de pomp, maar de flens kan niet door de opening van de injectiepomp. De flens moet er misschien af, maar op welke manier?
kongking

Reacties

Deutz-5006
Het tandwiel moet aan de andere kant van t distributie los gehaalt worden voor dat je de pomp er af kan pakken
Deutz-5006
@Deutz-5006 ik spreek overigens voor een 812 motor, 712 heb ik nog nooit aan gesleuteld maar zal niet veel anders zijn
kongking
Zoals ik al schreef is het tandwiel los. Het tandwiel is gemonteerd op een flens welke op de as van de pomp (conisch) is vastgeschroefd. De flens zit dus nog (conisch) vast op de as van de pomp. Deze flens kan niet door de opening van de pomp. Misschien moet de flens wel los gemaakt worden aan de buitenzijde(kant van de tandwielen) maar dan moet heel de voorkant van de distributie gedemonteerd worden. Ik heb nog geen enkele handleiding of tekening van deze situatie gevonden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!