Transport traktor

Weet iemand een firma die dieplader transport of soort gelijke doet naar noord- oostenrijk en/ of buurt van muchen en passau (duitsland)

Ik heb me namelijk een traktor gevonden die zelden dichter bij huis wordt aangeboden en ik zou als ik hem koop, hier moete krijgen.

en vaak hebbe die firma's maar een enkele rit en wordt het interessant veur hen en mij om zo een rit terug te kunnen doen.

traktor is +/- 2m x 5.28m x 2.87m en weegt 6.5ton

graag pb-bericht

Deel dit topic

Reacties

casekoen
2.7m x 5.28m x 2.87m en niet 2m breed
Joop3
Fehrenkötter. Schijnen ook een nette prijs te hebben. Die doen in Duitsland heel veel landbouwmachines, en komen dus overal. Als je geen haast hebt is een retourvrachtje ongetwijfeld te regelen.
johndeere9620fan
Wat voor trekker betreft het?
caseih1455
Je kunt de firma middelkoop proberen.
jmiddelkoop.nl/
heeft transport van mij tractor ook geregeld als retour vrachtje
weurding
Idd zoals joop3 al aangeeft, firma fehrenkotter ladbergen, doe ik zelf ook wel mee, rijden ook in nederland, kan je via hun website aanvragen wat het kost, reken met 1 euro per km excl.btw, komt mooi in de richting, weet trouwens niet met die breedte of er dan andere tarieven gelden, in duitsland mag je officieel niet breder zijn dan 2.50
dickt
Probeer het eens bij Logicx. Rijden wel meestal auto's, maar een retourvrachtje is altijd interessant.
logicx.nl/
Even bellen en vragen naar de buitenlandplanning.
Succes.
mats jw
klomptransport.nl/home.html/

Je kunt klomp transport proberen. Ze zijn gespecialiseerd in machine transport.

www.haktransport.nl
casekoen
Ik had zelf al gedacht aan DAF trucks eindhoven, deze komen voor het afleveren van vrachtwagens ook al een eind in europa en daar is wel ploaats voor een trekker op lijkt me
NHSanderJD
Wat voor trekker is het?
walker1
@casekoen: De Daf trucks worden vervoerd door Jan de Rooy (de Dakar legende)
De Rooy zit door heel Europa met transport van vrachtwagens, auto's, machines, tractoren.
derooy.com/NL/NLtrucks.aspx/
steyr-wanroy
Henk van loon uit dongen gaat regelmatig met steyrs naar en van oostenrijk
lucas712
Zandbergen transport rijden ook vrachtauto's en Jcb machines en tractoren door europa. denk dat je daar een goede kans maakt. of van der sluis transport uit staphorst

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
24