Trekker rijdt autodeur eruit bij ongeval Bornholmstraat

Groningen - Maandagmorgen om 08:13 uur was er een ongeval op de kruising Rigaweg/ Bornholmstraat. Een automobilist en een trekker hadden elkaar geraakt bij een vermoedelijk voorrangsfout.

Deel dit topic

Reacties

cih1056xl
Dit keer niet zo ernstig als je het zo leest... maar verder niet leuk ofzo
woutkuiphuis
Alweer ongeval met trekker 😞
Fendeere
Het is wel raak de laatste tijd lul
fendt fan
Schijnbaar is het toch nog druk bij de boeren(veel trekkers op de weg en hebben haast meestal) dacht dat de drukste tijd voorbij was, nu cker inkuilen
JD6930
Hoeveel volgen er nog?

Tjongejonge zeg, het gaat echt goed de laatste tijd! kuche kuche
mbvaltra
Wanneer stopt het nu eens met ongelukken met trekkers 😞 Dit is niet goed voor het imago 😞
glenn820
En met wat voor trekker t gebeurt is staat dr weer niet bij:(
cih1056xl
Belangrijk dan??
glenn820
Was wel benieuwd
deutz dx
Het gaat idd de laatste tijd wel hard, maar het kan ook zijn dat er steeds meer op tf geplaatst word als er iets gebeurd. trekkers gaan gewoon te hard, en vaak van die jonge mensen erop met weinig tot geen ervaring.
JaapvandenBrink
Denk dat jullie er zelf ook vrolijk an mee werken dat er de laatste tijd "zoveel"gebeurd. Er hoeft maar ergens een ongeval op internet te staan met een trekker en t staat gelijk hier op tf! Misschien handig om er helemaal geen andacht aan te besteden dacht ik zo! en misschien ook wel net zo fijn voor nabestaanden cq slachtoffers!
johndeere6910
Aan stelle is ook een vak bij sommigen als ze aan gereden worden door een trekker f hoeft maar een steentje op de weg tevallebn hebben ze al ergens last van word beetje schijt ziek van die toeristen hier in nederland
mark_geffen
@JaapvandenBrink Precies! Er wordt gewoon steeds meer geplaatst hier. Voorheen gebeurden er ook vast wel veel ongelukken, maar als er toen maar de helft geplaatst werd, wil niet zeggen dat er toen ook meer gebeurde...

@johndeere6910 Ik zou toch liever niet hebben dat er een trekker in de zijkant van de auto zou rijden, denk dat je zat wel zult voelen hoor, en dat je je dan niet aanstelt.
johndeere6910
Sommige auto bestuurders vragen er ook zelf om blijfen midden op de weg rijden of rijden gewoon door op een smalle weg en denken goh die trekker met die wagen met volle kisten gaat wel aan de kant nou ik niet meer
Valtra-Fordpower
@johndeere6910

Zal allemaal best, maar een goede chauffeur moet daarop anticiperen!
fendt-412
Beetje vooruit kijken, ene keer stop jij, dan de ander. Als mensen jou een keer voorrang gunnen laat je ze er ook een keertje langs op een lange weg. Zeker als ik kan zien wie het is.

Zijn wel auto's die hier altijd gigantisch hard langs jagen, mooie flauwe bocht hier voor het erf. Zij hoeven niet te verwachten dat ze er langs mogen. Het is geven en nemen. Sommigen denken dat ze ook de hele wereld aankunnen als ze op een trekker zitten, terwijl ze amper 20 zijn.
johndeere6910
Als ik met de hele combi op een paseer strook kan staan ga ik wel ff aan de kant maar als er maar 1 beton plaat van 2 metr licht niet wij mogen van de baas niet in de berm met volle vracht
Heldern
Die heeft er een mooie hoek uit
deutz dx
@fendt-412

wat maakt het nou uit als je 16 bent of 25?
ik ken genoeg mensen die op hun 25e minder ervaring hebben als jongens van 16.
bart H
Bij 0.15 seconde rijd er een mooie vrachtwagen met manitou voorbij 😃
fendt-412
@deutz dx

ervaring op het erf, niet op de weg.
Komt wel wat meer bij kijken.

Viel mij iig nog aardig tegen met een 300pk trekker en combidumper erachter met een totaalgewicht van 44ton. Is breder dan een vrachtwagen, mindere remmen. Een foutje en de gevolgen zijn niet te overzien.
Is wel wat anders dan een 40pk trekkertje met een schudder erachter.
DESLAGERURRE
Hoe kwam die deur los dan ?
fendtjuh
Tis altijd opletten op de weg, der zitten jopies bij die de gekste capriolen uithalen om je in te halen of om nog net ff voor je langs te gaan.
Husqvarna
Ja vooral dat net inhalen, want ja die trekker rijd maar 50, eh ik bedoel 25, en dan als idioten met z'n allen gaan inhalen, heb wel eens zo'n inhaler de berm in zien vliegen omdat ie het niet redde, wel 10 keer dat het op een meter ofzo net goed ging, bijna ongeluk en een paar minuten tijdwinst nou..
harold82
Johndeere6910 dan kom jij vanzelf een keer de verkeerde tegen
deutz dx
@fendt-412

ik rij al sinds me 15e op de weg, eerst waren het altijd kleine stukje naar het land enzo, maarja dan ga je met de trekker naar je werk etc. Ik denk ook dat de praktijk van het bromfietsrijbewijs ook heel goed is voor trekkerrijders, ik vind zelf dat ik er heel erg van ben opgestoken van die praktijk met de brommer, zoiets moeten ze ook gewoon met trekker doen maarja dat zal nog wel ff duren voordat dat komt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
27
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0