Ford 40 Serie - Wie weet hoe de bevestiging van de voorste zijpanelen werkt/er uit ziet

De voorste zijpanelen zitten aan de bovenzijde aan beide zijden vast. Aan de voorkant met de draaiknopbevestiging en aan de andere kant met een kegelvormig staafje wat in een vierkant gat gaat. Bij mij zit er in die vierkante gaten niets wat de kegel van het paneel kan vastgrijpen. Iemand enig idee hoe de bevestiging precies werkt en wat ik dan mis? Wellicht weet ook iemand waar de ontbrekende stukjes te koop zijn?
Lvburen

Bijlages

(klik om te vergroten)

Het vierkante gat met er tegenover het kegelvormige pennetje

(klik om te vergroten)

Dit is het bedoelde paneel

(klik om te vergroten)

Pennetje op paneel (foto is niet super helaas)

Reacties

nhmonteur
Hier hoort een klemmetje in te zitten waar het kegelvormige staafje in klikt. Deze klemmetjes zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke New Holland dealer.
jammermaarhelaas
De klem die in dat vierkante gat hoort is kleiner dan de klem die in het andere gat zit, waar de draaiknop-pen in valt, maar heeft dezelfde vorm.
+1
Lvburen
Ok, bedankt voor de informatie. Ik ga er achteraan
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 40 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!