PZ Flevo 480 - Zwadborden er af halen?

Hallo,

ik heb een pz flevo schudder en net als bij de strela zit er een bord tussen de 2 elementen in. het is mij nog steeds niet duidelijk waar deze voor dienen. bij de hs 360 zie je ze wel eens omhoog staan. kan het kwaam om ze er af te halen?
jannie2001

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

langeslagdiesel
Die borden zijn voor een betere spreiding in de breedte van het gewas. De strela heeft er ook 1.bij de super strela ( DS 5000 ) zijn ze in en uit te klappen omdat deze machine 5 verschillende bewerkingen kan doen. De HS 360 heeft hem ook voor het schudden. Voor het zijdelings harken klap je hem op. De yumbo 420 heeft er geen 1. Omdat deze alleen kan harken. De Flevo 480 kan alleen schudden dus daarom zijn ze vast gemonteerd.
5000 fan
Ze zorgen voor een betere spreiding en zorgen dat t gras een beetje gekneusd wordt, want in de tijd dat de flevo verkocht werd was een kneuzer op de maaier nog zeldzaam
walker1
Hoi Jannie,

Ik zag bij de notificaties dat jij nog gereageerd had op mijn reactie in jouw topic over dat weiland (apenland) van 1 ha in een woonwijk en de pachtprijs. Echter is het topic (door jou denk ik) verwijderd, dus ik kan jouw reactie niet meer lezen. Weet je nog wat je geantwoord hebt? Waarom is het topic nu weg eigenlijk?

Had deze vraag ook al via pb gestuurd, maar geen antwoord gekregen.

Groeten,

John
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ Flevo 480 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!