Illustratie van:

Fiat 880 DT - Wat is de functie van deze hendel?

Wie kan mijn vertellen wat de werking / functie is van deze hendel.

Mvg Jim

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
fiatgroep
Dat is de hendel voor de gevoeligheid van de diepteregeling.
radium45
@fiatgroep Dat is inderdaad correct.
jim power
@fiatgroep danku weetje toevallig ook waar ik de pijlstok van de hydrauliek en versnellingsbak kan vinden?
+1
@jim power van achter aan de lift juist achter de plaat waar je normaal je hydrauliek leidingen zijn en ook je stopcontact voor aanhanger en ook waar je je driepunt in kunt vastkliken
+1
fiatgroep
@jim power die zit rechts naast de topstangbevestiging daar zit een moer en aan de moer zit een peilstok. Als het een van de eerste 880 'ers is zit daar geen moer maar dan zit er alleen een grote moer aan de rechterkant van de achterbrug en dat is tevens het niveau,.
De moer voor de versnellingsbak zit naast de rechter cabine steun en is ook het niveau.
Let wel op dat de versnellingsbak gescheiden is van de achterbrug want dat is al heel vaak fout gegaan bij het verversen,verversen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 880 DT en hebben de trefwoorden werking en hendel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!