Snelheden MF100-serie

Kan iemand iets vertellen over de snelheden van de MF100-serie?
De MF165 Multi-power loopt tegen de 40km,de MF135 en MF148 met Multi-power lopen dat eveneens.De MF188 met Multi-power loopt weer tergend langzaam,loopt de MF188 zonder Multi-power dan nog langzamer of loopt die dezelfde snelheid en id de Multi-power alleen een krachthulpje bij het zware werk?
Loopt een MF185 dan wel snel,of een MF178 of MF175S?
Is er iemand die nog uit de tijd stamt van deze trekkers bij de dealers?

Deel dit topic

Reacties

Kareltje
Ik kan je alleen zeggen hoe hard een 135 zonder MP gaat en dat is als het mee zit 20 km/u, met grote banden misschien 25. Maar dan is de koek wel op.
Bauwz
De MF 135 zonder MP loopt met grote banden ongeveer wel 30km,de toeren liggen dan wel rond de 2400.
Maar het gaat mij om de grotere types waar ik het niet van weet.Ik zou wel een grote MF uit de 100serie willen aanschaffen maar dan moet die wel lekker doorrijden op de weg.
DriesG
Onze MF188 met multipower loopt tegen de 40km/u
massey8690
tractorfan.nl/user/1005/

moet je deze jongen even vragen, die weet er het meeste wel van geloof ik 😛
Bauwz
@DriesG
Okay is dat dan een Engelse dat ie zo hard loopt?Wij hebben een Franse met Multi-Power die loopt niet snel,maar heeft wel hoge dikke n. bande
superboer071
Heb ooit met een mf135 een nieuwe deutz ingehaald op de weg!!
LoveMF3085
De 188 tussen mijn fotos reed op zn hoogste misschien 25km/h (met multipower). Een 240 op gladde banden haalde de 188 zelfs in. en die gegevens kloppen wel aardig, gemeten met de sproeicomputer uit de 675
Bauwz
@lovemf3085
Dan hebben jullie zeker een Franse !88?
kotman
Volgens mij zijn er verschillende multipower's; wij hadden hier ook een mf 590 met multipower maar deze multipower was net anders om; als je de multipower erop deed ging die langzamer,, weet iemand hier meer van?
warmerbros
Zou best kunnen dat ze hem omgekeerd hebben om meer te vertragen bij die grotere series deden ze dat ook wel eens om hem langzamer te laten lopen zonder kruipbak,maar ik weet niet of er meer mensen zijn die hier vroeger meer mee deden
kotman
Wij hadden dit met een nieuwe trekker, die van fabriek af een multipower had waardoor hij langzamer ging....
Bauwz
Heb wel eens iemand gesproken die dat ook had,die zei ook dat je Multi-powers had die versnelden en die langzamer liepen.
warmerbros
Nu ben ik benieuwd of er mensen zijn die de multipower weer omgedraaid hebben zodat ie wel weer harder reed,zijn er mensen die hier meeer van weten?
ramrod
Ik heb een keer 130 gereden met zo'n ding, maar die had een V8 onder de kap 😉
Bauwz
@ramrod
Zeker in een tunnel naar beneden rijdend en dan achter op een auto-ambulance.
warmerbros
Of in de treinshuttle naar engeland

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!