John Deere 1120 - Achterbrugolie

Goedenavond,
Ik wil mijn olie van de achter brug meten maar zou niet weten waaraan ik dat kan zien bij de meeste john deere zit er een pijlstok aan een dop op de achterbrug zou deze er uit kunnen vallen?
ik zou wat foto's erop zetten waaraan jullie mischien het iets duidelijker word.

Alvast bedankt.
johndeere1120man

Reacties

Inter1246fan
Achter op de achterbrug zitten links en rechts van de stoel 1 gat met dop van de rem olie. Volgensmij zit aan de linker of rechterkant ook een gat met dop voor de achterbrug olie.
johndeere6100
Volgens zit er een niveau plug ergens aan de zijkant. doorvullen totdat er wat olie uitloopt
johndeere1120man
De foto's staan helaas onder 1130
caseihman
En anders doe je der 40 liter in hé 😃 Dan heb je zeker genoeg
Tom VB
Niet rechts onder bij de hefarm/stoel een peilstok ?
GROENEDEERE
Aan de onderkant zit de aftap plug bovenop de volpunt als het god is moet er aan de zijkant een plug zitten die je met een inbus los moet draaien de onderkant van die opening is de vulniveau
Henk 1120
Zie bijgevoegde foto uit het handboek:
Henk 1120
Je hebt een PB
Rechtsonder naast de stoel zit indd een peilstok.
mikejd
Zit een peilstok rechts onder meestal met een orangje of een groene dop er op kun je er zo uittrekken
WimBe
@mikejd

Quote:
kun je er zo uittrekken

Nee, eruit DRAAIEN 😉
mikejd
@WimBe

ohja klopt ook was is de war met onze 40 serie die trekje achter er gwn uit
Adri-JD850
Als je achter de tractor staat zit aan de rechterkant een dopje met gekartelde randjes deze moet je los draaien en er uit tillen gaat heeeel soepel,als er niet genoeg olie op zit overweeg dan om er nieuwe op te doen,haal dan ook de dwars filter er even uit ,als je onder te tractor ligt zie je 2 doppen waar een vierkant van een ratel in past draai deze los en haal het filter er uit ,dit is een kunststof filter deze eventueel zuiver maken, iets er boven zit het papieren filter een ronde pot met sleutel 19 los draaien en eruit halen en vernieuwen, aan de onderkant zitten 2 aftappluggen maat 28 deze eerst losdraaien om de olie er helemaal af te laten wel opletten wat voor papierfilter je er uit haalt er zit namelijk verschil in of je een hi-lo hebt ja of nee.
bjorn1120
@Adri-JD850 ja er zit hi lo op
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!