Deutz-Fahr Roadshow

He,

wie zijn er de afgelopen dagen al naar een roadshow van Deutz-Fahr geweest? En wat vond je van de show en van de nieuwe Deutzen?

Deel dit topic

Reacties

johnd-ts
Heb zelf een stuk gereden met een Deutz-Fahr TTV 610, een hele goede trekker is wat mij opviel.
sjonnies
Bij onze dealer is 2 jully dus moet nog ff wachten
Inter1246fan
Ik heb een mooi ritje gemaakt met de TTV 420. Rijdt echt lekker. Mooie machines zijn dat. Maar ik zal niet van John deere overstappen op deutz fahr. Ik houd van dat mooie amerikaanse design in de cabine.
johnd-ts
Ik vond dat best netjes dat cabine design, vooral de inrichting van de knoppen was logisch, ook met al die verschillende kleuren enzo..
Mthijs
Ik heb een ritje gereden op de ttv610 en ttv630 en dat viel me 100% mee reed mooi
mbvaltra
Ik heb een ritje op de ttv 630, 610 en de 410 gemaakt. Ze rijden eigenlijk allemaal het zelfde. Alleen de 410 is iets anders.
rene-fendtfan
Vind die ttv,s van deutz minder... ggeef mij dan maar gewoon deutz schakel . vario van hun is nog net niks..... kwa uitelijk zijn het mooie en nette trekekrs
T Stuijt
Heb op de TTV 410 en TTV 430 gereden, alles zo logisch en simpel ingedeeld dat het prachtig rijdt!
Romke
Ik ben woensdagavond gewees, heb ff een stukje op de ttv 630 gereden, vond het wel mooi rijden, maar hij gaf steeds een alarm en ze wisten niet wat dat was, en dat was best irritant 😉
deutzisthebest
Wel ingezeten maar mocht er helaas niet mee rijden 😞 Qua indeling vondt ik ze best logisch. Waren mooie trekkers
mbvaltra
@Romke

Hoe laat was je in dokkum dan? Het alarm had met het brandstoffilter te maken zei mijn baas. Later hebben ze het alarm maar weggedrukt. Van de ttv 630.
Romke
Ik was rond half 9 in dokkum volgens mij.
tot half 11 ofzo
KHD Deutz-Fahr
Heb met zes trekkers gereden, waaronder een agrotron K, agrotron M, en 4 traploze deutzen, waaronder een agrofarm ttv en een agrotron ttv 630, en de allernieuwste traploze ttv viercilinder 410. Traploze bakken zijn heel eenvoudige te bedienen, snelheid bereik instellen, en gas geven dat is het enigste. De nieuwe I monitor vraagt een korte uitleg, maar ik was er snel mee vertrouwt. Ik had al snel mijn favoriete radio zender via de I monitor gevonden.

Ik mocht met alle zes de trekkers de weg op, fantastisch geregeld door Same Deutz-Fahr Holland!!
lindehydrocart30
Heb vanmiddag een TTV-610 met maaiers naar Hoff in westerhaar gebracht 😉 die hebben morgen de Roadshow 😉 mooie trekkers!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0