Illustratie van:

Massey Ferguson 2640 - ral kleuren mf 2640

Hallo , kan iemand mij vertellen wat de ral kleuren zijn van een mf 2640.
Ik zoek dus ral code van motorkap rood , cabine en velgen grijs , motorblok en achterbrug donker grijs.
alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Fendeere
@ waarschijnlijk weet TFer RemcoPower dit wel 😉
Maris
Rood is volgens mij 3002. Maar de ralcodes zijn moeilijk te vinden. Je kunt beter naar een dealer gaan om de juiste kleuren te vinden. Volgens mij is 2600 wel met verschillende kleuren chasis geleverd. Eerst was die zilvergrijs en later grijs/bruin zoals de 3000 serie. De cabine heeft volgens mij dezelfde kleur als het neusje en zal aluminium zijn. Ik weet niet of dit dezelfde kleur is als de velgen. Die horen dacht ik wel iets van zilver te zijn en niet wielenwit zoals bij de 3000 serie.
Wimsumar
Beste CaseIHman: Ik weet de verfcodesniet maar adviseer je geen genoegen te nemen met ''zo maar een pot verf'' van een M.F.-dealer.
Hoewel er soms heel veel tijd en moeite ingestoken wordt, zien jammergenoeg veel overgespoten M.F. trekkers er totaal niet uit door de kleurafwijking.

P.S.: Hopelijk neem je het ter harte ondanks dat je CaseIH-man bent. 😉
Maris
Dat ben ik helemaal met Wimsumar eens. Vroeger spoten we sparex verf op het chasis, maar nu alleen nog MF verf. Alleen met spuiten merk je het verschil al en het glimt ook veel meer.
caseihman
Ja daarom zoek ik de kleur codes. Ik wou dan 2 kompenenten lak laten maken bij een verf handelaar.
kotman
annatefka.com/mf_historie/tef_onder9.htm/ hier kun je kijken welke kleur je nodig hebt, misschien kun je bij kramp verder kijken naar de ral code?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 2640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
17