Illustratie van:

Deutz F2L712 - Waar goede zuigers en bussen kopen voor een deutz f2l712

Hallo ik heb een deutz f2l712 motor uit elkaar liggen waar ik graag nieuwe zuigers en bussen opzet ,maar orgineel zijn ze niet meer te koop . mijn vraag waar verkopen ze goede imitatie?

Deel dit topic

Reacties

+1
basia
Gebruik je het trekkertje hobbymatig ?
Dan zou ik de cilinder met zuiger sets van Delegro overwegen (125 euro p set )

Heb ook even op Duitse onderdelen sites gekeken ; daar zijn ook de betere merken te vinden ; maar dan kom je ook op prijzen tot soms 350 euro p. set

Maar er zijn hier vast wel Deutz rijders , die meer kunnen vertellen over dit item .

Misschien heeft @dx11 wel een setje voor je ; door rechtstreekse import prijsgunstig .
Kramer U800
Precies wat @basia zegt. Als ik voor mijn Deutz F6L712 onderdelen zou moeten halen zou ik ook direct daar naartoe gaan, hebben heel veel onderdelen en hebben een hoop verstand ervan en helpen je de juiste route te bewandelen als het niet lukt. Goedkoper dan bij Delegro zul je zo'n set ook nergens vinden. Meeste bedrijven zoals Granit willen er een hoop op verdienen terwijl het net zo goed uit India komt.
Welgerap52
Ik ben op zoek naar kwaliteit .en heb zeer matige ervaringen met goedkope imitatie, het is voor een klant van mij en wil graag dat het in 1 x goed gaat
bas101
@Welgerap52 heb ook negatieve verhalen gehoord over de goedkope imitatie van Delegro , , met zuigers van Mahle KS of Nural speel je meer op zeker , mits nog leverbaar natuurlijk , ik kan morgen is bij mijn toeleveranciers vragen wat hun evt hebben .
+1
faane
Ik heb goede ervaring met het merk kolben smidt bussen.
basia
Kolbensmidt en Mahle zijn toch 2 van de betere cilinder-zuiger sets leveranciers .
Veel motor fabrikanten gebruiken deze merken al eerste montage .
Kan zo vlug even geen web sites vinden om te bestellen /

Wel zie ik overmaat zuigers van Kolbenschmidt van 95,5 mm voor ong 200 euro ; maar dan moeten de bestaande cilinders opgeboord en gehoond worden (misschien een optie?)
bas101
Hallo ik kan nieuwe zuigers en bussen leveren , 1 zuiger +zuigerveren + cilinder €220 .
+1
faane
@bas101 lijkt mij een eerlijke prijs.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F2L712 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
525