SBG GPS - Is de gps die hier op de site geadverteerd word speciaal voor trekkers?

De GPS die hier op de site geadverteerd word, is die speciaal voor trekkers? (ik kon de advertentie niet meer vinden?)
gaat het dan over dezelfde GPS sen die ook zoveel gestolen worden? of zijn dat andere?

Ik ben dr benieuwd naar omdat ik op de kaart geen "verboden voor tractoren" en snelheisdbeperkingen e.d. kan vinden,
Bert353

Reacties

worteljcb
Ik denk dat jij 2 dingen door elkaar haalt. Neem aan dat jij doelt op de navigatiesystemen, die routes berekenen en snelheidsadvies geven? Voor zover ik weet is er eigenlijk geen specifieke navigatie voor tractoren. Via Google werkt dat wel als je de Max snelheid insteld.

In de NL landbouw wordt met gps de automatische stuursystemen en hulpsystemen bedoeld. Hiermee kan de machine geheel zelfstandig langs een vooraf bepaalde lijn sturen. SBG is inderdaad een van de bekende fabrikanten. Deze stuursystemen kosten al gauw 10.000 tot 15.000 euro en zijn dus inderdaad diefstalgevoelig.
Bert353
@worteljcb die laatste bedoelde ik inderdaad niet. Ik ben eigenlijk op zoek naar een soort, zeg maar: Tomtom, maar dan een die 30km routes aangeeft en als het even kan ook verboden voor tracktoren aangeeft ik dacht dat de advertenties hier op de site voor zoiets waren.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de SBG GPS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!