Illustratie van:

Massey Ferguson 135 - lagers

Hallo,

ik ben bezig mijn 135 aan het reviseren.
ik heb nu mijn krukas en zo opgemeten en zou graag nieuwe lagers monteren. maar weet iemand wat de maten waren toen deze trekker nieuw was? zodat ik kan weten welke overmaat van lagers ik moet bestellen 😄

dank bij voorbaat 😄

Deel dit topic

Reacties

Fendt_favorit
Als de krukas niet geslepen is hoef je geen overmaatlagers te bestellen, gewoon de originele! Indien je hem wel hebt laten slijpen, moet je bij het bedrijf waar je hem hebt laten slijpen de lagers bestellen, zij weten hoeveel ze eraf gehaald hebben.
Wimsumar
Beste Fiat10000DT: De eerste montage wordt omschreven als " standaard". Dus met jouw meetgegevens, en de know-how van de leverancier moet daar uit te komen zijn.

Zie hier diverse vervangingslagerschalen:

KLik: histoparts.com/oscom2/catalog/…
fiat1000DTsuper
Ok bedankt voor de informatie 😄

alles is bestelt en hij gaat zo rap mogelijk terug in elkaar en wordt dan verkocht 😄
Wimsumar
Beste Fiat1000TSuper: Welke maat lagerschalen heb je nu besteld?
fiat1000DTsuper
Nu heb ik standaard besteld. Meteen ook maar een nieuwe krukas.. de oude vortoonde een grote scheur en vertrouwde ik niet meer..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3