Snijmessen miedema presto

We hebben op dit moment een miedema presto wagen, bevalt verder erg goed alleen er zitten ons eigenlijk wat te weinig messen in waardoor we naar ons mening te grof product in de bult krijgen.
nou willen we wij graag wat messen erbij in plaatsen maar zou iemand misschien nog een adres weten wie die zou hebben kunnen liggen/ gebruikt zien te krijgen?
Nieuw kan ik ze wel bestellen als ik verder niets anders vinden kan maar bij voorkeur kijk ik eerst naar gebruikt:) haha

alvast bedankt, owja dit is 'n voorbeeld van het juiste mes: kramp.com/shop/action/…

Deel dit topic

Reacties

radium45
Ik zal eens kijken wat ik heb liggen, heb als eens een presto gesloopt.
fendt306308
Oké, dat zal mooi zijn, ik hoor het wel alvast bedankt iig
radium45
Oja, moet er bij zeggen... Wij hadden hem toen op 5 cm staan, Snijden was nog niet te vergelijken naast een Taarup op 6 cm. plus dat het verschrikkelijk zwaar laadde.
fendt306308
Jah okee dat wil ik geloven, heb ik al meerdere keren gehoord maarja we hebben nu eenmaal een presto en geen taarup .. haha
CoenNijenhuis
@radium45 Was dat ook de bedoeling om hem te slopen of haj dr een beer van een trekker voor staan hehe
radium45
@CoenNijenhuis

Nou nou nou Coen toch. Wat denk je toch wel niet... wij hadden altijd kleine trekkertjes voor de wagen hehe. Nee het verschil in snijden t.o.v. een taarup was te groot. Gelukkig hebben we de foto,s nog haha.
Baltus_steyr
Wij hebben ook een presto, alleen messen van een strauttman super vitesse in zitten. Zit ook messenbalk in van de strauttmann dacht ik. Wij hebben er 13 messen in zitten, te weinig, maar meer bij in maken kan niet. Kzal dus een hele balk moeten zoeken. Het laden van deze wagen gaat nog wel redelijk vlot vindt ik , en dat met een 80 pk trekkertje ervoor. Alleen de messen staan op 10 cm snijlengte,maar in werkelijk heid snijd die niet alles, der zal wel wat langs de messen heen gaan op een of ander manier. of de rotor niet meer helemaal goed is?
radium45
@Baltus_steyr

De rotor is het probleem, de vorm is niet geschikt om secuur mee te kunnen snijden. Is teveel gericht op laden, wat hij wel heel goed doet.
fendtfavorit10s
Heb dacht ik nog wel messen liggen
cih1056xl
Bij ons moeten dr ook meer messen in idd, vind het niet de beste wagens
martijn-fendt
Wij hebbe er 17 messe in snijd mooi, denk dat we het zo laten
fendt306308
@cih1056xl wat bevalt je niet aan de wagen dan?
Baltus_steyr
Wie weet er nog een messenbalk te liggen van een strautmann supervitesse dan? sloper??? ik wil der ook nog meer messen in hebben, maar is niet meer plek op de messenbalk, is nu plaats voor 13 messen, en we willen in het midden nog mesje of 4 a 5 bij in maken!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2