Illustratie van:

David Brown 885 - Juiste kleur? Heeft er iemand originele foto

Vraagje : M'n David Brown zit niet meer in de originele kleuren. Weet er iemand exact hoe de tractor eruit zag . Is van rond 1973 want heeft het produktienummer 620289 . Reeks 885/1 Synchromesh.
Kleur van chassis ?, motorblok?, wielen (roodachtig) , plaatwerk (was wit natuurlijk ). Of heeft er iemand nog een originele foto?
Thanks

Deel dit topic

Reacties

dalton
De originele kleur kun je kopen op
www.davidbrowntractorshop.nl

even de tip van de dag, het type waar jij het over hebt is wit met oranje ( lijkt veel op rood maar is nog net een oranje tint )
als je de rode verf besteld op deze site krijg je heel fel rood van het type 850
kawasaki
Trekker komt uit NL en ingevoerd naar Belgie in 1999. Probleem is dat ik het juiste bouwjaar niet weet( is zogezegd van 1973 met produktie tractornr 620289 ! ) en in die tijd veranderde veel aan de kleuren met de komst van "Case".
De reeks 885 werd gefabriceerd tussen 71 en 76 (met tractornrs tussen 620000 en 640365). Als deze nrs in volgorde gemaakt worden lijkt de mijne eerder van voor 73 ? In welk kleur stak het motorblok ? Chocolade Brown ? en de wielen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 885 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
194