Illustratie van:

Steyr 9078 - Aanschaf van type 9078

Kan iemand mij de voor en de nadelen van de steyr 9078 vertellen?

Deel dit topic

Reacties

marcel1982
Hoeveel draaiuren
vernellingsbak en hydrauliek geen probleem
alleen motor is vaak een probleem
zit namelijk een mwm B motor in
deutz dx
Aftakas is vaak een probleem bij zulke trekkers, aftakas altijd in z'n vrij zetten en de hendel links naast het stuur in de stand "aan" zetten, als je hem niet gebruikt, en niet alleen die hendel naar achteren trekken. als je voor de cabine dan een piepend geluidje hebt heb je een grapje van 12 tot 15 honderd euro..
HolderB12
Martijn, @baltus_steyr even vragen. Die hangt er van alles achter zoals op tf te zien..
CaseCS130
Wat voor 9078 praat je over, want die zijn niet allemaal gelijk...
Wij hebben een steyr 9078 met 9400 uur met weinig problemen maar er zit mwm motor en die is al een keer uit elkaar geweest
maar een zeer goede trekker en zeker geen miskoop
niels_steyrfreak
Men nonkel heeft een 9083, een iets zwaarder type, goede trekker,zeer behendig, alleen over de mechanische lift zijn wij niet zo tevreden, heeft ongeveer 12000h, d'r zit een nieuwe koppeling in en de turbo was iets van kapot
@baltus_steyr wat zijn de voor- en nadelen?
steyrkealtie
Wij hebben een steyr 9078 met een sisu moter en nog helemaal geen problemen mee gehad helemaal niks mis mee en bere sterk.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9078 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4