Noodweer komt er aan, gang is alles!

SCHARSTERBRUG - Het verkeer op de Hollandiastraat in Scharster-brug heeft dinsdag tegen de avond hinder ondervonden van een grote hoeveelheid gras die op het wegdek lag.

vlak voor het 'noodweer' kwam de wagen even wat voller laden "we rijden niet met halve vrachten" te druk om het even op te ruimen, rijd ik die avond (tijdens het noodweer) met me goeie gedrag naar huis, staat de tunnel blank! overal in de tunnel dreven topppen kuil..

Deel dit topic

Reacties

tractorquintentje
Pfff, een halve wagen leeggekapt lijkt het wel 😛
bart H
Ha ha ha ha

maar is het bij jullie dan zo'n noodweer geweest?
bij ons helemaal nie alleen heel veel bliksem
en een klein beetje wind
en de weg was alleen nat voor de rest gewoon niks

gisteren keken we regelmatig op het weer/buienrader
en daar gaf elk programma iets anders aan en elk uur veranderde het weer
MOOI-WARK
Gemeente werk! 😃
Dr Fendt
@bart H

het heeft hier niet veel geregend, wel hard met dikke druppen. tunnel kon het water zo snel niet verwerken, en door de kuil werd het nog 10x erger. gelukkig viel de schade allemaal wel mee. (aan mijn auto :P)
JordiValmetValtra
Hier is gister na 10/ half 11 25 mil. gekomen. heeft ongeveer 2 uur lang gerommeld en gedaan en er was vrij veel wind.
Mick-fendt
Wij hebben bij ons gisteren de eerste gerst afgedaan vanacht is 5mm gevallen
lindehydrocart30
Zullen wel denken, onder de tunnel is het droog, kiep het daar maar neer 😛
looman
In alle stress tunnelbak aangezien voor sleufsilo zeker
uit gemonde
Bij ons ligt de mais half plat liggen dikke takken in. is een dikke populier op de varkensstal gevallen. tuin en stoep ligt vol met rotzooi. een stroom en gasleiding waren 300 meter verderop uit de grond gerukt door een boom. een grote bende.
HOOIJMAN
Gisteravond 20 mm in een uur ofzo, en vannacht mm of 6? 😃
martijn-fendt
40 mm vannacht nog 7
GijsMF
Zat vanmorgen 24mm in de meter en net uurtje terug nog een bui van dik 10mm gevallen, hier en daar kleine maisplanten geknakt. Geen hagel/te harde wind gelukkig 😛
chiel-fendt 936
Hier 5mm harde wind en bliksem
john deere 6630
Wij zijn er net aan ontsnapt in leuven. hier 20mm ofzo en in diest een 20km verder 84mm
international956
@Dr Fendt

Ja tjeerd et moet met gang nou:
#p2813441
#p2813443
jesperFENDT
Hier vanacht alleen beetje onweer en ong. 20 mm regen!
thomas
Wij heben niks gehad klein beetje regen en beetje bliksem verder niks
brach niks aan
domme lui met hun nood weer pff
JD6930
@GijsMF

Hier zat denk zo'n 10 mm in de meter. Wel harde wind maar bijna geen schade hier in de gemeente volgens mij, op takken van bomen af en hier en daar een boom om misschien na. Het heeft wel hevig heonweerd van rond 7 of 8 uur 's avonds tot iets van 12 uur denk en naderhand nog zachtjes onweer tot later in de nacht.

In vught, hier niet zo ver vandaan is het wel heel erg goed te keer gegaan. Iets van 60 mm regen dacht ik, vele bomen omgewaaid, wateroverlast, hevige onweersbui en ga zo maar door. Zal het oz eens opzoeken op de nieuwssite's hier. Het schijnt er net op een oorlogsgebied te lijken, zoveel verwoest.
caseenergy
Bij ons in etten leur rijsbergen hooguit 10min regen en voor de rest deed het weer een beetje bluffen geen schaden niks.
uit gemonde
@thomas

dan moet je hier maar eens komen kijken voordat je iets begint te zeggen. wij wonen vlakbij vught en wij in gemonde hebben het goed gemerkt. ook zat bomen op auto's gasleiding uit de grond gerukt. hele avond geen stroom.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0