Elektrische cilinder gezocht

Hallo,

even jullie kennis gevraagd,
wij hebben op onze rooier, grimme dl 1500 op de eerste mat een schudder zitten die we met een cilinder kunnen bedienen, helaas niet vanuit de trekker, we moeten eerst een hendel overzetten op de rooier, aangezien we dus de schudder niet kunnen bedienen tijdens het rijden, wil ik deze elektrische maken, ik heb wel elektrische bediende cilinders gezien, alleen waar kan ik deze krijgen, en ik kan de juiste niet vinden, hij moet uitgeschoven 64 cm zijn, en hij moet de kracht hebben om de eerste mat op te tillen.

misschien heeft iemand dit al eens gedaan en weet die er meer van.

bij voorbaat dank.

Deel dit topic

Reacties

Valtra-Fordpower
Zoek eens op "eletrische actuator", "Lineaire actuator" of gewoon op actuator. 😉

Denk wel om de juiste bedrijfsspanning! (12V DC)

Ik kan je wel zeggen nieuw zijn de kosten toch stevig, hierbij moet je denken aan minimaal 500euro denk ik. kijk anders even op kramp.nl, die heeft ook h.e.e.a. 😉
dx11
Ik denk dat een elektrisch bedient ventiel goedkoper, en duurzamer is.
Voor zwaar werk zou ik er niet aan beginnen, op de doorstroomregelaar van een veenhuis mesttank gaan ze er regelmatig door, tenminste bij ons wel, en dat gaat nog niet eens zwaar. We hebben er nu een hele zware uitvoering op, maar ik heb er nog m'n vraagtekens bij. Peperduur zijn ze idd. en dan een paar in het jaar is geen grapje..
radium45
Even als voorbeeld.
lindehydrocart30
@radium45

die kost 175 😉 maar als je iets groter gaat, lopen de prijzen op tot 802 euro 😛
radium45
@lindehydrocart30

ja weet ik, dingen zijn schreeuwend duur ja.
fendtjuh
Gewoon elektrisch ventiel/klep ertussen? Gaat veel minder gauw kapot en kost veel minder.
collega hobbyboer
Ik ga wel even overleggen bij ons mechanisatiebedrijf, welke oplossing het beste is..
Spoekie
Ik heb de ontgrendeling van de voorlader ook op deze manier automatisch gemaakt.. werkt super. zou wel een firgelli actuator nemen. dat is kwaliteit. kijk maar op deze site firgelliauto.com/default.php/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
12