Giant V881T ??

Ik heb een vraagje over de Giant V881T

Bij Tobroco staat dat deze 80pk knikshovel nog in ontwikkeling is, maar mech. bedrijf van Engelen verkoopt hem al. Zijn er meer bedrijven die hem verkopen of alleen hun?

Lijkt me namelijk vanwege de hefhoogte en het gewicht een ideale vervanger voor het zwaardere voorladerwerk. (Kuilhappen, balen laden).

Weet trouwens of deze knikshovels ook goed een balenkar kunnen trekken, of is de hydraulische aandrijving daar niet geschikt voor?

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

johnd-ts
Giant shoveltjes zijn van een goede kwaliteit dus dat voorladerwerk kunnen ze wel aan, ik zou er alleen geen loeizware karren mee gaan trekken want door zijn ze niet voor ontwikkeld..

80 pk is trouwens nog al wat! op stage hadden we eens een boer die een met een 60 pk Giant z'n complete giek in een bocht had gedrukt 😛
danny_ford
Deze bedoel je zeker, hij stond een half jaar geleden al bij van engelen in nunspeet
danny_ford
Hij is trouwens 4.1 ton
Guuske
Dit is het oude model, De 881, deze word niet meer gebouwd omdat Tobroco voor dit model nog geen ROPS/FOPS gekeurd veiligheidsdak heeft ontwikkeld en heeft laten keuren.

Tobroco zegt (in persberichten) in 2011/ 2012 met een opvolger te komen.
Guuske
Maar in de klasse vanaf 60 pk komen meer merken met nieuwe modellen want de motoren moeten in 2012 aan nieuwe emissie eisen gaan voldoen. en de huidige motorenbouwers hebben nog geen motor die voldoet...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1