Even voorstellen: maarten-suykerbuyk

Ik ben Maarten Suykerbuyk, 32 jaar, woonachtig te Essen (B) en vader van twee kinderen.
Na eerst een paar jaar op de vrachtwagen gezeten (nationaal en internationaal) te hebben bij één en dezelfde baas, ben ik voor de eerste keer van werk veranderd. Een lokale grondwerk- en sloopaannemer. Hier deed ik alle soorten werk, maar voornamelijk met de tractor (gronddumper, haakarm of dieplader) en heb ik twee jaar gewerkt. Momenteel werk ik bij een wegenbouwbedrijf in de Antwerpse haven, begonnen op de tractor, maar ondertussen weer op de vrachtwagen.
De liefhebberij voor tractoren zit er al van jongs af in, ik verzamel al heel m'n leven miniaturen en heb ook een grote collectie tractorfolders.
maarten-suykerbuyk

Reacties

+2
Fendt926Driver
Prachtig maarten.
Kom maar op met mooie foto s
+3
schluterman
Mooie informatie welkom hier op tractorfan
+2
a3vandiejen
Welkom, Veel plezier op TF.
+4
stijn-de-bock
Welkom,je achternaam doet me aan lekker eten denken.😂
+1
schluterman
@stijn-de-bock inderdaad nou je het zegt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!