Case 1455 XL - dak er af halen ivm spuiten

Dak er afhalen ivm spuiten of is di geen goed idee

Deel dit topic

Reacties

cih1056xl
@VredoVervaetPower en daarna er weer opzetten bedoelt ie waarschijnlijk 😃
ford8630power
Hahahaha!
RvM96
VredoVervaetPower roland bedoelt dat hij de cabine er af haalt voor tijdens het spuiten niet voor altijd (als je dat bedoelt)
RvM96
@cih1056xl

zucht.. dat krijg je met dat trage getyp 😄
cih1056xl
Haha typles volgen
Jarno1h
Ja cabine er af halen! na tijd wel weer monteren natuurlijk!
monteurtje
Er word hier een vraag gesteld om het DAK te demonteren niet over de gehele cabine.
Het dak demonteren is een heel werk maar als ie eraf is kun je wel de randen goed meespuiten van het dak en cabine frame.
caseihman
Ik zou het niet doen... Is veel werk en je ziet er toch niets van. Maar als je het echt wilt zoals het hoort, gewoon doen
DaanHaar
Je kunt ze prima afplakken zonder dat dit onderdoed aan een net eindresultaat, dus bespaar je die moeite. Afplakken kost circa 2 uur.
Jochem Verbeek
Ik zou het ook niet doen. Dak is perfect afplakbaar. En ik denk niet dat onder het dak veel roest zit
Remi_91
En heb vaker gelezen dat je het nooit weer 100% lekker waterdicht gekit krijgt. Heb zelf daar geen ervaring mee. Heb pas wel een XL trekker gespoten op mijn werk en gewoon de boel afgeplakt, dit werkt ook gewoon prima omdat er een soort overlappende rand zit van het dak, zodat de overgang amper zichtbaar is.

Dus raad aan om zn hoedje te spuiten, daarna lekker inpakken en de rest te spuiten. Werkte bij mij iig prima!
Valtra-Fordpower
Roest zit op plekken waar je het niet verwacht. Voorkom narigheid van roest danv in eens er onder vandaan komt, door nu het dak te demonteren voor het spuiten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
7