Trioliet neemt fabriek Ursus over

Trioliet neemt de fabriek van de Poolse trekker- en landbouwmachineproducent Ursus in Opalenica over. Dat meldt Trioliet. Ursus is al meer dan een kwart eeuw toeleverancier van de voermengwagenfabrikant uit Oldenzaal en levert frames en onderdelen.

Per 1 maart 2020 is Trioliet de nieuwe eigenaar en gaat het bedrijf verder onder de naam Trioliet Polska. De belangrijkste reden voor de overname is het verbeteren van het logistieke proces van Trioliet . Daarmee wil het bedrijf verdere groei realiseren.

Deel dit topic

Reacties

+1
GerbertXL
En hoe zit het met ursus dan, of heeft de trekkerbouwer hier niks mee te maken?
+2
labella
Ursus heeft geldgebrek en verkoopt daarom 2 van zijn fabrieken waarvan trioliet er nu 1 heeft gekocht, in Lublin blijven ze nog gewoon trekkers en werktuigen bouwen.
GerbertXL
@labella duidelijk. Bron?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0