Mc-Cormick D 326 - De restauratie zit erop

Ik heb gelijk mijn profielfoto aangepast, zo is hij nu. Weer begint een Mc-Cormick aan een tweede leven.
Ik wil iedereen bedanken die op mijn vragen heeft willen antwoorden tijdens de restauratie. Mogelijk tot de volgende restauratie, want het is mij goed bevallen. Bedankt. Groeten, Hendrikus
Hendrikus

Reacties

Fendttrisixfan
Kan je niet eens de foto op de site uploaden, dan kunnen we hem wat beter bewonderen
mestyle
@Fendttrisixfan

inderdaad foto s zou leuk zijn
Hendrikus
Ik heb wat foto,s geplaatst. Voor mij de eerste keer. Ze staan helaas wat door elkaar, maar ik hoop dat jullie een beetje een idee hebben van het resultaat.
youri
Hij is echt heel mooi geworden,
Hoeveel werk zit erin als ik vragen mag?
Hendrikus
Youri,uiteindelijk bepaal je zelf hoeveel werk erin zit. Het ligt eraan wat je allemaal wil doen. Ik heb hem technisch nagekeken en van alles vervangen en gerepareerd. Zoals de remmen de koppeling alle bedrading en verlichting. Ik heb diverse onderdelen moeten laten lassen. Daarna ben ik hem gaan schuren en opnieuw spuiten. Het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel tijd per dag je er aan kan en wil besteden. Als je nog wat wil weten, hoor ik het wel.
Schluterfan
Ziet er goed uit Hendrikus! Ik ben zelf aan zo'n ouwe Deutz F2L514 bezig van 56. Als je dan het eindresultaat ziet ten opzichte van wat de trekker ervoor was, ben je altijd blij dat je terug wat moois hebt!

Veel plezier met de trekker!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!