Illustratie van:

Ford 8240 - Hoe vierwielaandrijving aanzetten ford

Beste lezer onlangs hebben wij een Ford 8240 gekocht. Ik zou graag willen weten hoe je de vierwielaandrijving aan kan zetten. Mijn vermoeden is ergens op het dashboard.

Deel dit topic

Reacties

Fordje4600
Rechts moet een knop zitten van de 4wd, daar naast zit ook de knop voor het diffrentieelslot, deze knoppen zitten boven elkaar tussen de aftakas inschakeling en de hefregeling
Blauwepower
@Fordje4600 dank voor uw reactie weet u misschien welke knop voor diffrentieelslot is en welke voor 4 viel aandrijving?
Fordje4600
@Blauwepower de groene die het meest naar rechts zit, de gele die meer naar de bestuurder zit is van de diffrentieelslot
+1
YaMaGa
De groene is voor de 4x4 er staat een tekentje op waarbij de voorwielen gedraaid staan. De andere knop is geel staan de wielen recht op afgebeeld en staat een symbool tussen de achter en voorwielen meen ik.
+1
gudo
Ik hoop dat je hier iets mee kunt!

(klik om te vergroten)

Rechts naast de gele aftakasdraaiknop, zie je een gele drukschakelaar. dat is je differentieel. daar onder (op deze foto achter de hydrauliekhendel verdwenen) zit een schakelaar die groen is, dit is je 4 wd.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8240 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!