New Holland TL80 - Instelling olietoevoer naar hydrauliekcylinder ontbreekt bij TL80-A?

Ik heb een New Holland TL80A en wil de olietoevoer naar de hydrauliekcilinder van de wentelploeg reduceren omdat ik vindt dat deze wel erg snel wentelt.
Als ik in de bedieningsvoorschriften kijk, dan zou er hiervoor een draaiknop aanwezig moeten zijn ergens bij het rechterspatbord. Die knop ontbreekt echter. Weet iemand of de verstelling op een andere manier moet gebeuren? Of kan het zijn dat er bij bepaalde types geen instelling van de olietoevoer mogelijk is?

Deel dit topic

Kwootje

Reacties

nhmonteur
Als je geen draaiknoppen bij het spatbord zijn, dan is het niet mogelijk on de liters van je ventielen in te stellen.
De makkelijkste manier om de oliestroom te regelen naar de wentelcilinder is er een (instelbare) smoring tussen zetten.
Krispax
Is een draaiknop met een bowdenkabel naar het ventielblok. Is hier nooit gebruikt, enkele jaren geleden voor de lol eens geprobeerd zat die potvast en de knop kapotgedraaid😀.
Wilting NH
Als t er opzit hoort er een kabel aan te zitten naar t rechter achter spatbord. Als die er niet zit ben k bang. Dat t er niet op zit, je zou nog kunnen kijken achteropnt ventielen blok, daar zit dan een draaiknop. In t geval iemand de kabel er af heeft gehaald.
Hier kun je wel een beetje slecht bij
+1
Kwootje
Bedankt voor de reacties. Ik ga een instelbaar smoorklepje regelen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TL80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!