Raar ?? en dom ?

Het is al weer 3 weken geleden, Ik was op de zaak aan het knooien toen hoorde ik opeens heel veel kabaal! Ik keek naar de weg kwam er een Ford met een Veenhuis tank aan. Het maakte zo'n kabaal dat het leek dat de pomp nog aan stond. Even later kwam hij terug en het kabaal was weg. Mijn Colega had het ook gehoord en zei dat hij gewoon de pomp nog aan had??

nu is mijn vraag kan dat??
en als dat kan klapt de boel toch zo kapot ??

dat was mijn vraag 😉

groeten

Deel dit topic

Reacties

johndeere6230
Kan ook zo zijn om hem op druk of op vacuum te zetten 😉 doe ik ook altied op het pad zodat je meteen kan gaan zuigen en niet eerst vacuum moet worden gezogen en dan kan je sneller weer doorrijden
janPaParazie
Oke
dennis fordson
B - W
Inderdaad, wat @johndeere6230 zegt zal het ongetwijfeld wezen, deed ik ook altijd, achter in het land dat ding omzetten, kalm aan naar voren, dat scheelt een bult tijd!!!
luupje11
Jah maar was gewoon op een hoofd weg
IH-Jansen
@dennis fordson
jonge wat zit je toch te drammen
roelie91
Doe het ook wel is als ik een stuk over de weg moet met een tank die een beetje lekt. Dan af en toe even de aftakas aan zodat hij weer onderdruk krijgt en niet gaat lekken.
walker1
Als het goed is klapt een tank niet kapot, daarvoor zit er een overdrukventiel op.
luupje11
Oke ik weet genoeg hier hebben wij dat nog nooit gezien. bedankt voor antwoord weer wat wijzer :d
Fokke
Dan moet 'ie het wel doen @walker1 😉
dennis fordson
@IH-Jansen ja srry heb mijn dag niet ben jarig dus sorry
jd4050
@dennis fordson

gefeliciteerd
gudo
Ook gefeliciteerd!
luupje11
Gefeliciteerd ! 😃
dennis fordson
Dankje iedereen @luupje11 sorry voor mijn waardeloose reactie
luupje11
@dennis fordson

is al goed 😃
sjonnies
@luupje11

je bedoelt van eek met de ford en die veenhuis toen met de demo dag kwam hij ook langs met de trekker en de pomp aan ik vond het ook al vreemd want veenhuis heeft geen neutraal op de pomp alleeen blazen en zuigen
luupje11
Jah klopt !! kwam langs vanderscheer 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0