Illustratie van:

Case International 1455 XL - electrisch schema , meters

Hallo , ik ben een beetje bezig geweest aan het electrische gedeelte van mijn 1455. Het grootste probleem is de teller die brandstof en temperatuur aangeeft enzo. Op die teller gaat alleen het lampje van het accu. heel soms werkt het lampje van de olie druk ook , dus er zal ergens een slecht contact zijn. De rest gaat niet meer. En aangezien ik toch mijn temperatuur en brandstofpeil en oliedruk in de gaten wil houden , ben ik op zoek naar een electrisch schema van een 1455xl.
Kan iemand mij hier mee helpen aub ?

Deel dit topic

Reacties

interman
ihcparts.nl/Nieuws/werkplaatshandboeken/…

en dan 1255/1455 betriebsanweisung, pagina 66 en 67
caseihman
Ow hartelijk bedankt
passion_for_power
Caseihman,

Gaan de metertjes van de temperatuur en brandstof steeds op en neer bewegend of doen ze echt niks
caseihman
Ik heb het probleem gevonden, de massa kabel was over. Nu gaat de temperatuur meter weer, en sommige lampjes gaan terug , maar nog niet alles.
passion_for_power
Inderdaad ligt vaak aan de massabout die onder je dashbord zit
1046
Staat ie alweer te koop?????????????
wvdh
Ja staat te koop staat al op tractorpulling.nl
14_Power
K snap hem nog niet helemaal, nu binnen no time trekker helemaal opgespoten in alles en daarna is gaan kijken wat hij technisch mankeerd 😛

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
19