Vraag over spuiten blanke lak

Beste mensen,
ik ben begonnen met het spuiten van de kappen van de trekker en daar wil ik graag een laag blanke lak over heen spuiten.
mijn vraag is of ik moet wachten totdat de verf droog is en dan met blanke lak erover of gelijk erna?
en of de blanke lak iedere 20 min gespoten kan worden of dat ik moet wachten totdat iedere laag droog is?
de verf en blanke lak komen van kramp vandaan
mvg
josboy10

Reacties

+1
Ford revisiemotor
Het kan beide,
meteen na het spuiten van de kleurlagen, een of twee lagen blanke lak,
of de kleurlagen laten drogen, mat schuren met fijne korrel en dan blanke lak spuiten.
De tweede methode geeft je de kans of stof, of een zakker weg te werken.
johndeere 2650
Als je 2k lak spuit eerst de lak laag spuiten.als die goed is een half uurtje wachten daarna kun je de blanke lak spuiten.als je te snel doet heb je kans dat je pigment kan veranderen waardoor je kleur anders kan zijn.zelfde als je gewoon de kleur gaat schuren als je te ver schuurt dan heb je dat ook.ik doe vaak de lak daarna de blanke lak.als ik niet tevreden ben kon je hem ligt opschuren.dan schuur ik de blanke lak een beetje ipv de kleur
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!