Landbouwshow Opmeer

Wie gaat er allemaal naar de landbouwshow in Opmeer morgen? Hier een kort stukje van de website
De Landbouwshow Opmeer is het grootste agrarische evenement van Noord-Holland. Hierbij is de top van het Noord-Hollandse rund- en wolvee aanwezig. Ook staat op deze dag de Nationale Paardensport centraal, met diverse Nederlandse en provinciale kampioenschappen.
Het evenement met vele shows, veel paardensport, keuringen van runderen, schapen, geiten, kleindieren, veel standhouders en jaarlijks 10.000 á 12.000 bezoekers vindt plaats op een terrein van 10 hectare.

De Landbouwshow van Opmeer vindt ieder jaar plaats op de eerste maandag van augustus

Wij bieden u de gelegenheid om in een ontspannen sfeer contacten te onderhouden met uw (potentiële) klanten en collega’s. Behoort u tot de grotere sponsoren, dan nodigen wij u uit in onze grote VIP-lounge zodat u nog meer in de gelegenheid bent om uw relaties uit bedrijfsleven en overheid te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Uw advertentie wordt geplaatst in een 240 pagina’s tellend programmaboek. Om de adverteerders nog meer kwaliteit te bieden is vanaf dit jaar gekozen voor een groter formaat catalogus.
Ook is er een mogelijkheid een link vanaf onze website naar de website van uw bedrijf te maken bij een sponsorbedrag van € 300,- of hoger.

Ook wijzen wij u er op dat u relatiekaarten kunt bestellen. Hiermee kunt u tegen een gereduceerd tarief uw relaties uitnodigen op de Landbouwtentoonstelling in Opmeer.

Deel dit topic

Reacties

Valtra-Fordpower
Ik ben er rond 7:15 😛

C. Vlaar Benningbroek B.V. zal er ook zijn met Claas, Gehl, CastelGarden en Yanmar. 😛
Vondiep
@Valtra-Fordpower

Ik zag ze gister al rijden.Maar het begint toch pas om 10 uur.
Valtra-Fordpower
8:30 is de aanvang.

Ik werk er, dus ben er eerder.
caseih1056xl
Ik ben er niet. Moet werken anders kwam ik met de schapen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0