Illustratie van:

Fordson Dexta - hef

hoi heb een ford dexta van 1958 het probleem is al ik de hef wil gebruiken dat ie nogal traag reaggeert de moter moet al een ppos draaien voor ie begint met heffen en is naar boven of benden tussen stand is bijne niet te regelen met moeite dus heb de olie al vervangen voor nieuwe dacht eerst de pomp maar als ie naar boven staat belast met een bakje blijft ie gerust 2 dagen staan voor ie langzaam maar zeker zakt !! wie kan mij helpen ????

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Ruinerdexta: Dat de stand van de hef tussen laagste en hoogste niet is te regelen wijst er op dat de 'diepteregeling' op de hef ingeschakeld staat in plaats van de positieregeling. Omschakelen met het hendeltje "achter je rechtervoet".
case1455fendt924
Dat hendeldtje zie je ook een beetje bewegen als je de hef om hoog doet
old man jose
Ik stuur je een persoonlijk bericht.
Kijk in je inbox.
ruinerdexta
Dat klopt wel die beweegt idd beetje staat nu recht naar voren moet dus anders staan ??? begrijp ik naar beneden
jeeplover66
Ik dacht dat naar beneden tracktie controle is ;;; dus hij zou horizontaal moeten staan ,, maar met mij doet de heeft ook in die stand onbetrouwbaar

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!