Kubota L1801 - Gewicht van de tractor plus frees

Beste leden

Ik moet voor mijn autoaanhangwagen nieuwe oprijplaten kopen. Nu vroeg ik me af of iemand het gewicht van men tractor 18pk is plus grondfrees ongeveer weet

Ik dacht laat ik maar eerst even vragen aangezien er over de tractor weinig info te vinden is .?
tractortje

Reacties

inspecteurfendt
Mijn 22pk tuinbouwtractor weegt kaal 950kg op de weegbrug. Een freesje zal rond de 100 a 150 kg liggen denk ik.
roscho
Mijn Hinomoto C144 weegt 650 kg en mijn frees van 1.35 m. ongeveer 325-350 kg. Ik denk dat je Kubota daar mee te vergelijken is.
Hou er wel rekening mee dat als je op de aanhanger rijdt, het volle gewicht op de achterwielen komt. De rijplaten moeten dus het volle gewicht kunnen dragen. Ik heb daarom mijn rijplaten ook al moeten versterken, ze zakten vervaarlijk door.
Ik vond trouwens wel de gegevens van de L2201, maar die is een maatje groter en ook zwaarder: 830 kg. (tractordata.com/farm-tractors/005/…)
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota L1801 en hebben de trefwoorden gewicht en frees geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!