Luchtremmen dieplader komen niet op druk

Hallo,

Vraagje heb een dieplader 3 asser met dolly die al een paar jaar niet meer gebruikt is nu heb ik hem aan tractor gehangen, maar ik kom met mijn luchtdruk niet boven de 3bar. Ik hoor ook nergens lucht weg lopen. Iemand enig idee waar dit aan kan liggen?

Deel dit topic

Reacties

blauwe tractor
Ventielen kapot of veerrem cilinders of boosters lek LAR stuk vierkrings ventiel lek vele kansen dus .
driesvancauter
@blauwe tractor oké bedankt,
Weet ik waar zoeken🙃
blauwe tractor
@driesvancauter
Wanneer zonder aanhanger de druk wel normaal is dan zit het toch echt in de aanhanger, koppelingen of slangen enz enz.
driesvancauter
@blauwe tractor het waren 2 rempotten die achteraan beetje lucht verloren maar moeilijk te horen omdat hij niet op druk kwam.
driesvancauter
@blauwe tractor nog een vraagje Langs de snelontluchter ontsnapt er nog lucht. Heb deze opengedaan dichtingen zien er goed uit. Ik meen toch dat de leidingen hetzelfde zijn aangesloten als er voor. Wat zou de reden hier nog van kunnen zijn?
blauwe tractor
@driesvancauter
Naar aanleiding van niet gebruiken zijn de rubbers in de ventielen ingedroogd, daardoor blijven lekken onvermijdelijk. Als je dit grondig wil herstellen moet je toch naar een remmen specialist.
Als je zelf een compressor met veel druk hebt kun je misschien hier enkele slangaansluitingen maken. Waarschijnlijk geeft dit dan een duidelijker beeld, of probeer extra lucht in het systeem van de trekker te krijgen.
suc6
schluterman
Een keer de rem intrappen misschien

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden dieplader , luchtremmen en luchtdruk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0