Afrolomtrek verhouding New Holland TD3.50

Deze vraag gaat over een New Holland TD3.50
Ik ben opzoek naar de verhouding in afrolomtrek van de voorste banden en de achterste banden. Dat heb je nodig om de juiste banden te kiezen. Die waarde ligt ergens tussen 1.4 en 1.6 maar ik moet de juiste waarde hebben. Die waarde moet ergens in de handleiding staan. Als je die waarde hebt kan je de juiste diameter van de banden bepalen. Deze verhouding is ook de overbrengingsverhouding van de voorste en de acherste as.

Deel dit topic

Reacties

roscho
Als je de originele maat weet, kun je in de tabel van de link zien wat als vervanging in aanmerking kan komen. 't Is een tabel van BKT, voor andere merken kan het misschien net iets anders uitpakken.
bohnenkamp-benelux.com/dokumente/…
jammermaarhelaas
@roscho

In de tabel staat SRI voor belaste radius, de afstand midden van het wiel tot de bodem in millimeters?
+1
DANOONTJE POWERR
@jammermaarhelaas
Ja, maar dan wel als ze onder de trekker zitten.
Bij hoeveel druk en hoeveel gewicht ze zoiets berekenen heb ik geen idee van.
roscho
@jammermaarhelaas Ik heb eigenlijk geen idee, maar ik vermoed dat je gelijk hebt. Ik heb alleen maar naar de maatvergelijking gekeken.
nhmonteur
Net eens even gekeken. De verhouding is 1.626
Gaat het om het model vanaf 2016 en ouder dan is de verhouding 1.670
Pieter Buren
@nhmonteur misschien niet gepast om het hier te vragen, maar weet je de overbrengingsverhouding van een Ford 7840 (blauw dak) ook?
+3
nhmonteur
@Pieter Buren Kunnen er 2 zijn zo is te zien in het plaatje. Meestal staat de verhouding ook op het plaatje onder de motorkap waar ook het serienummer op staat.

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0