Hef komt niet omhoog. waar kan ik olie controleren 415 met losse hef

Ik ben een 415 die 15 jaar stilgestaan heeft aan het nakijken/repareren/opknappen om weer opnieuw te gaan gebruiken.
Bij het proberen van de hef merkte ik dat ie niet omhoog komt.
ook weet ik niet precies waar ik de olie kan controleren/vullen en welke olie in dat systeem hoort?

het gaat om het vroege model 415 die een losse hef heeft.

Deel dit topic

Reacties

wotan2
Fiat/someca?
Bert353
@wotan2 Nooit van gehoord? Alle Fiat trekkers werden in Frankrijk verkocht als Someca.
zodoende staat er op de zijkanten van de mijne een plaat met Someca.
wotan2
@Bert353 Je hebt alleen het type nummer in je vraag genoemd. Als je er fiat of someca bij had gezet wist iedereen over wat voor trekker het ging. Dat fiat in frankrijk als someca over de toonbank ging wist ik, ik heb kennissen daar zitten die er een paar met hun bedrijf overgenomen hadden( die trekkers zijn inmiddels ingeruild voor nieuwere). Ben daar regelmatig geweest, nu ook aangestoken door frankrijkvirus en concrete plannen om daar te gaan boeren.
Bert353
@wotan2 Ok, sorry, als je zo'n topic maakt vragen ze naar het merk, vandaar dat ik dacht dat dat ook wel in de topic stond.
zla er wel overheen gelezen hebben.
+1
wotan2
@Bert353 geeft niet, weer wat geleerd toch? Het was wel makkelijk als er nog iemand jouw vraag kon beantwoorden, ik moet je het antwoord tenminste schuldig blijven.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0