Illustratie van:

Doppstadt Trac 160 - stuurintichting

Is er iemand die me kan helpen met een Nederlandse instructieboek over een Doppstadt 160? ik heb problemen met het servostuur. ik heb al een nieuwe servopomp geplaatst maar het probleem is daarmee niet opgelost. Stationair werkt het servostuur wel maar van zodra je gaat rijden valt na een paar 100m het servostuur uit en nog iets later krijg je ook problemen met de powershift. Iemand vertelde me dat het waarschijnlijk een elektro hydraulisch ventiel is dat het niet meer doet. Alvast bedankt voor uw reactie

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Voorrangsventiel?
patatje
Kan je wat meer uitleg geven over dat vooraangsventiel?
moarten
Dat is een ventiel waar de olie door heen stroomt richting de ventielen, dat ventiel zorg er voor dat als je gaat remmen dat de remmen voorrang krijgen, en dan krijgen de ventielen minder olie zodat je altijd kunt remmen. maar ik weet niet zeker als de olie voor het sturen daar ook weg komt, ik denk namelijk dat de olie ergens anders word op gespitst. maar je moet anders de druk is meten want het kan ook best je overdruk ventiel zijn want als de olie warm word kan hij makkelijker door de overstort heen pompen en zal het sturen ook moeilijker gaan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Doppstadt Trac 160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
6